Avon-Line - Adománygyűjtő férfi póló Vásárolj, hogy segíthessünk! Az Avon adománygyűjtő pólóinak megrendelésével a mellrákellenes küzdelmet támogatod. A szürke-magenta színű férfi póló anyaga 97% viszkóz, 3% elasztán. - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás boltKategóriák

 

Avon-Line - Adománygyűjtő férfi póló Vásárolj, hogy segíthessünk! Az Avon adománygyűjtő pólóinak megrendelésével a mellrákellenes küzdelmet támogatod. A szürke-magenta színű férfi póló anyaga 97% viszkóz, 3% elasztán. - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt Ár: 4800 Ft

 

Paratméterek

Katalógusbeli oldalszám: 167


Avon - Adománygyűjtő férfi póló

Termék leírása

Vásárolj, hogy segíthessünk! Az Avon adománygyűjtő pólóinak megrendelésével a mellrákellenes küzdelmet támogatod. A szürke-magenta színű férfi póló anyaga 97% viszkóz, 3% elasztán.

Rendelj, hogy segíthessünk! Az AVON adománygyűjtő pólóinak megrendelésével a mellrák ellenes küzdelmet támogatod! A nők pótolhatatlan szerepet töltenek be a társadalomban. De gondoljunk csak bele, hány olyan fontos nő van a mi életünkben, aki nélkül nem tudnánk élni?

JELLEMZŐI:

 • klasszikus szabású, V-nyakú férfi póló, elején rózsaszín betéttel és gomb díszítéssel
 • pamut anyagának (97% pamut, 3% elasztán) köszönhetően kényelmes viseletet nyújt az urak számára
  színe: szürke-magenta
 • méretek: S/M, L/XL
 • S/M: póló hossza (hátrészen mérve): 69 cm, szélesség: 54,5 cm
 • L/XL: póló hossza (hátrészen mérve): 72 cm, szélesség: 57 cm

TUDTAD?

 • Hogy az AVON minden eladott terméke után 1 Ft-ot egy adománygyűjtő alapba helyez?
 • Hogy adománygyűjtő termékeink teljes hasznát társadalmi felelősségvállalási programjainkra fordítjuk?
 • Hogy a tavalyi évben 40 millió Ft-ot ajánlottunk fel rákkutatásra és diagnosztikai készülékeket vásároltunk a Pécsi Tudományegyetem, illetve az Edelényi Kórház számára?

Mérettáblázat >>


A termék jelenleg nem rendelhető!

Termékvariációk

  89037   L/XL   
  89029   S/M   

<< Vissza