Avon-Line - Thalasso-kúra a Holt-tenger kincseivel   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Hozzávalók

  • Holt-tengeri Iszappakolás arcra
  • Holt-tengeri Méregtelenítő és feszesítő testpakolás
  • Holt-tengeri Vitaminos kézkrém

Elkészítési idő

45 perc.

Ár

A teljes csomag akciós áron: 3597 Ft – 240 Ft/kúra.

(A csomag min. 15 alkalommal használható.)

Gyakoriság

Egyszer egy héten.

Az elkészítés módja

A holt-tengeri só és iszap évszázadok óta híres gyógyhatásáról. Ezt a közismert gyógyhatást különleges összetételének köszönheti. Méregtelenítő hatású, csökkenti a narancsbőr tüneteit, javítja a zsíros, problémás bőr állapotát, felszívja a bőrfelületről a felesleges zsírt anélkül, hogy kiszárítaná azt. Frissít, regenerál, növeli a bőr feszességét. Élvezze a Holt-tenger kincseit és a következő kúrával kényeztesse magát otthon:

Zuhanyozzunk le, hogy a tiszta, száraz testre vihessük fel egyenletes rétegben a Méregtelenítő és feszesítő testpakolást. Csak a kritikus testrészeket kenjük be, ez lehet a comb, a fenék, a has vagy a dekoltázs, esetleg a kar. Az arcról se feledkezzünk meg, a megtisztított bőrre – kicsit vastagabban, mint egy krémet – tegyük fel az Iszappakolást. Kb. 10-15 perc a száradási idő. Ismét a zuhany alá állunk. Arcunkról bő vízzel lemossuk az iszap maradványait, testünkről tusfürdővel távolítjuk el a szürke pakolást. Az arcpakolás használata után a napszaknak megfelelő hidratáló krémet használjunk! A kéz hidratálásával fejezzük be a kúrát, használjuk ehhez a Vitaminos kézkrémet.

Extra tipp

A 15 perces száradási idő alatt végezzünk nyújtó- és légzőgyakorlatokat, és a kúra előtt, alatt és után fogyasszunk sok szénsavmentes ásványvizet!

<< Vissza