Avon-Line - Szépségápolás lépésről lépésre  - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Sosem korai elkezdeni a rendszeres és tudatos bőrápolást. Például tudta Ön, hogy a korai öregedés akár 20 évvel is idősebbnek mutathatja? Erre gondoljon minden nap, mikor mindössze 10 perc odafigyeléssel évekre megőrizheti bőre ragyogását és egészségét.

Avon-Line - Szépségápolás lépésről lépésre  - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás boltHogyan ápolja bőrét?

 1. Alaposan tisztítsa meg az arcát speciális arclemosóval és egy puha arctörlővel.
 2. Egy kis mennyiségű arckrémet vigyen fel középső-, és gyűrűsujjai segítségével! Ne használja a hüvelyk- és mutatóujjait, mert meghúzhatja a finom szöveteket!
 3. Mindkét keze középső- és gyűrűsujjait tegye a homloka közepére és lassan, kifelé haladva dolgozza el a krémet! Kerülje el az érzékeny szemkörnyéket, ami különleges szemápolót vagy szemránckrémet igényel!
 4. Kis, körkörös mozdulatokkal, az óramutató járásával ellentétesen egyenletesen dolgozza el a krémet a járomcsontokon, az állon és az orcákon! Ne húzza  bőrt!
 5. A kulcscsonttól kiindulva és az áll felé haladva, felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozza a krémet a nyak bőrébe!

Bőrápolási tippek

 • A hidratálókat és szérumokat mindig megtisztított, száraz bőrre vigye fel.
 • Használat előtt mosson kezet, hogy nehogy baktériumok kerüljenek a kozmetikumba vagy a bőrére.
 • Mindig az ujjbegyeivel, finom, ütögető mozdulatokkal krémezzen.
 • Ne dörzsölje be a krémet, ne alkalmazzon túl nagy nyomást, különösen a szemkörnyéken ne.
 • A cseppentős szérumokat kis mennyiségben, a hidratáló krém alá használja.

Ha már a bőrápolás helyes útján halad, észre fogja venni, hogy bőre igényli! Ne feledje, a helyes táplálkozás, a testmozgás és a megfelelő ásványvízfogyasztás jót tesz bőrének! A megfelelő ápolással elérheti a kívánt eredményeket, sőt, barátai és családja is észre fogja venni a különbséget!

Tévhit a bőrről

A kémiai hámlasztás károsítja a bőrt.
Károsíthatja a mélyhámlasztás során, ha nem professzionális kozmetikai szalonokban vagy bőrgyógyásznál végzik őket, és túl sok glikolsavat használnak.  A kémiai hámlasztó hatású kozmetikai termékekben azonban a glikolsav mértéke sosem haladja meg a még biztonságos mennyiséget. Biztonságosan használhatja tehát az Anew egylépéses bőrfrissítő hámlasztóját, amely semlegesítő hatóanyagot is tartalmaz, ami csodálatosan megnyugtatja bőrét.

<< Vissza