Avon-Line - Smink 5 perc alatt  - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Jillian tippje

Avon-Line - Smink 5 perc alatt  - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt"Ha csak 5 percet tud sminkelésre szakítani, azt javaslom, hogy mindenképpen adjon színt az arcának és ezzel hangsúlyozza szépségét! Vagyis rajzoljon érzéki keretet szemeinek a szempillái spirálozásával, egészséges arcpírt egyAvon-Line - Smink 5 perc alatt  - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt leheletnyi pirosítóval, s vibráló ragyogást ajkainak egy kevés szájfénnyel. Ez a módja annak, hogy ne csak színekkel fűszerezze megjelenését, hanem hogy jól érezze magát egész napon át."

1. Elkészülni...

 • Miután a Bőrszínhez igazodó folyékony alapozóval bekrémezte arcát, korrektorral tüntesse el a pattanások és az egyéb bőrproblémákat az arcán és a nyakán!

Avon-Line - Smink 5 perc alatt  - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt2. Vigyázz...

 • A szemhéjra a pillák vonalát követve, egészen a szem belső zugától a külső zugáig és a szemeket keretező alsó pillák alá vigyen fel egy kevés szemhéjfestéket! Egyetlen árnyalatot használjon csak!
 • Fesse ki pilláit akár fekete, vagy sötétbarna árnyalatú szempillaspirállal! Mindössze ennyi szükséges ahhoz, hogy természetes, mégis varázslatos legyen a tekintete. A természetesség érdekében, ne használjon más és több kozmetikumot a szeme hangsúlyozására a gyors smink készítésekor!

Avon-Line - Smink 5 perc alatt  - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt3. Kész...

 • Pettyezzen egy kevés arcpirosítót a járomcsontjára és orcájára, majd ujjbegyével simítsa arcbőrébe körkörös és kicsit felfelé ívelő finom mozdulatokkal!
 • Adjon tökéletes, ragyogó fedét ajkainak és más indulhat is!

 

<< Vissza