Avon-Line - Sikeres regisztráció   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Köszönjük regisztrációját!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy regisztrációjával a megrendelése még nem lett feladva. A rendelés feladásához kérjük jelentkezzen be, majd kattintson a következő linkre: megrendelés.

A bejelentkezéshez szükséges jelszavát véletlenszerűen generáltuk, és elküldtük az Ön által regisztrált e-mail címre. Kérjük ellenőrizze postafiókját és az e-mail-ben kapott jelszó felhasználásával a jobb felső rózsaszín "Bejelentkezés" boxban jelentkezzen be a rendszerbe, majd változtassa meg jelszavát egy könnyebben megjegyezhetőre!

Amennyiben nem kapott tőlünk levelet, akkor lehetséges, hogy hibás e-mail címet adott meg (elgépelés). Amennyiben biztos benne, hogy jól adta meg az e-mail címét, kérjük, ellenőrizze levelezője spam mappáját. Kérjük, ha levelünket a spam mappában találja, vagy egyáltalán nem érkezik meg, a hibát jelezze felénk az info@avon-line.hu címen.