Avon-Line - Mindennapos tennivalók   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Egy megfelelő bőrápolási termékcsalád három szóval foglalható össze: tisztítás, hidratálás és ápolás (különösen érett bőr esetén). A szemkörnyék ápolása nélkülözhetetlen a fiatalos külsőhöz, csakúgy mint egy bizonyos területet vagy problémát megcélzó specilis bőröregedést késleltető kezelés. Tegyük hozzá a listához még a hámlasztást is.

Avon-Line - Mindennapos tennivalók   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás boltArctisztítók: segítenek eltávolítani a felesleges olajat, sminket és az elhalt sejteket a bőrről, felfrissítik, revitalizálják, megújítják a bőrt a fiatalosabb külső érdekében. Előkészítik a bőrt a bőröregedést késleltető termékek használatára.

Arckrémek: nappalra és éjszakára is használja őket! A nappali krémek fényvédőt tartalmaznak, az éjszakai krémek pedig alvás közben regenerálják a bőrt.

Szemápolók: kifejezetten az érzékeny szemkörnyékre kifejlesztett termékek, melyek csökkentik a bőröregedés főbb jeleit, melyek gyakran sújtják ezt a területet, mint például a szem alatti sötét karikák, duzzanatok, és szarkalábak.

Bőröregedést késleltető kezelések és szérumok: a szérumok és speciális kezelések általában koncentrált formulájúak, így még hatékonyabbak egy bizonyos problémás területen. Amikor a bőrön már láthatóak az öregedés jelei, nagyon fontos, hogy koncentrált, rendkívül hatékony termékeket, például szérumot használjon.

Hámlasztók: az optimális eredmények érdekében használja hetente kétszer az elhalt hámsejtek eltávolítására és a sejtmegújulás elősegítésére, a bőr felfrissítésére.

Tévhit a bőrről

A szappan jó arctisztító
A hagyományos szappanok gyakran kíméletlenek az arcbőrhöz, tisztító hatóanyagaik szárítják és irritálják a legtöbb bőrtípust. Lehet, hogy tisztának érzi bőrét, de valójában a szappan elvonja a bőrről a szükséges zsírokat, olajokat és vizet. A bőr tisztításának legjobb módja egy vízben oldódó arctisztító használata.

<< Vissza