Avon-Line - „Mediterrán hangulat” – olívaolajos kúra   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Hozzávalók

  • Mediterrán olívaolaj Mélyhidratáló fürdő- és tusolókrém
  • Mediterrán olívaolaj Mélyhidratáló testápoló krém
  • Mediterrán olívaolaj Kondicionáló hajpakolás

Elkészítési idő

20 perc.

Ár

A teljes csomag akciós áron 3597 Ft – 120 Ft/alkalom.

(A csomag kb. 30 alkalommal használható.)

Gyakoriság

Szükség szerint.

Az elkészítés módja

Használjuk akkor a mediterrán csomagot, ha napfényes hangulatot szeretnénk varázsolni fürdőszobánkba, vagy nyáron, amikor nyaralni megyünk. A fűtéstől, vagy napsütéstől kiszáradt bőrünkre gyógyírként fognak hatni az olívaolajos készítmények.

Mossuk meg hajunkat a hajtípusunknak megfelelő samponnal, majd tegyük fel hajvégtől hajtőig az olívaolajos Kondicionáló hajpakolást, mely UV szűrőt is tartalmaz. A fej bőrét jól masszírozzuk át, majd a koponya tengelye mentén kopogtassuk meg fejünket oda-vissza többször. Ugyanezt a műveletet ujjvégekkel és tenyérrel is végezzük el. Az 5 perces hatóidő alatt a Mélyhidratáló fürdő- és tusolókrémmel kényeztessük bőrünket, melyből kis mennyiség is elegendő. Öblítsük le hajunkat, testünket, és a törölközés után a Mélyhidratáló testápoló krémet használjuk, melyben kicsi zöld olívaolaj tartalmú mikrogyöngyöcskék találhatók. Ezek bemasszírozásával juttatjuk bőrünkbe a hatóanyagokat.

Extra tipp

Bársonyos, puha bőrrel és selymes, csillogó hajjal fogjuk befejezni a kúrát. A „mediterrán hangulathoz” tökéletesen illik, ráadásul egészséges és laktató egy nagy tányér görög saláta. Ezzel koronázzuk meg aznapi wellness-kúránkat.

<< Vissza