Avon-Line - „Keleti varázslat” – kúra fehér teával   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Hozzávalók

  • Fehér tea Arcápoló ampullák
  • Fehér tea Tisztító arcradír
  • Fehér tea Energizáló, lehúzható arcmaszk
  • két vattakorong

Elkészítési idő

30 perc.

Ár

A teljes csomag akciós áron: 3397 Ft – 170 Ft/kúra.

(A csomag min. 18-20 alkalommal használható.)

Gyakoriság

Egyszer egy héten.

Az elkészítés módja

A termékek különlegessége az értékes fehér tea kivonat, amely antioxidáns hatásával gátolja a bőr öregedését, regeneráló allantoint, B2- és C-vitamint is tartalmaz. Hatékonyan javítja a vér áramlását, a mikrocirkulációt, regenerálja az érfalat.

A tiszta arcbőrt radírozzuk le a Tisztító arcradírral. Különös gondot fordítsunk az orra, orrtőre, állra és a homlokra, hiszen itt alakulnak ki leggyakrabban a pattanások és a mitesszerek. Kb. 1 perces alapos átmasszírozás után langyos vízzel öblítsük le. Puha törölközővel itassuk fel a nedvességet, majd könnyed mozdulatokkal vigyük fel egy Arcápoló ampulla 1/3 részét. Nyomópakolásként tegyük rá az Energizáló, lehúzható arcmaszkot, kihagyva a szem környékét. Egy kényelmes ágyon feküdjünk el, és helyezzük csukott szemünkre a megnedvesített, hűsítő vattakorongokat. 15 perces száradási idő után húzzuk le a maszkot és a nedves vattakorongokkal töröljük át az arcot, így eltávolíthatjuk a maszk maradványait és felfrissítjük a bőrt. Látványos és gyors javulást érhetünk el a „Keleti varázslat” kúrával.

Extra tipp

A 15 perces pihenőidő alatt hallgassunk valami kellemes, megnyugtató zenét, relaxáljunk, kapcsoljuk ki a külvilágot, figyeljünk csak magunkra, légzésünkre. Teremtsünk testi-lelki-szellemi harmóniát. A kúra előtt és után fogyasszunk el 2 dl gyógyteát.

<< Vissza