Avon-Line - Jogi nyilatkozat   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Garancia

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Fogyasztási kifogás eseténk kérjük, az info@avon-line.hu címen vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

 

Az elállás joga

A vásárlónak 8 munkanapig indok nélkül jogában áll a megrendelt terméket az áruház részére hiánytalanul visszaküldeni. Az elállásra nyitva álló 8 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet - Távollévők között kötött szerződésekről - értelmében a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. Áruházunk az áru ellenértékét a csomag készhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatja a vásárlónak.

Az elállási jog minden, postán vagy futárral szállított termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan  csomagolásban érkezik vissza áruházunkhoz. A visszaküldéssel kapcsolatos csomagolási és postázási költségek a törvény szerint a vásárlót terhelik.

Elállási szándékát az info@avon-line.hu címen közölheti velünk.

 

Adatvédelem

A Vásárlók adatait kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok, melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket).

 

Védjegyoltalom és szerzői jog

A főoldal, az oldalak, az azokat megjelenítő képernyő, a logók, grafikák szerzői és egyéb joga - ellenkező kikötés hiányában – az Avon-Line tulajdona. Ezen védett eszközök oldalainkon való feltüntetése nem jelenti azt, hogy ezeket bárki más külön engedély nélkül használhatja. A védett eszközök jogosulatlan felhasználása törvénysértő.

 

Kárfelelősség korlátozása

Az Avon-Line semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, ideértve korlátozás nélkül a közvetlen vagy a közvetett, speciális, esetleges vagy következményekért, veszteségért, költségért való felelősséget, amelyek a site-tal kapcsolatban vagy a site hasznlatából vagy a site használatra képtelen állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hibából, hiányosságból, üzemzavarból, meghibásodsból, információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vagy vonal- vagy rendszerhibából keletkeznek, abban az esetben is, ha az Avon-Line-t vagy annak képviselőjét ilyen lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről tájékoztatták. Más internet forrásokkal való kapcsolat felvétele az ön saját felelősségére történik, az ezen forrásokban szereplő tartalom, helytállóság, kifejezett vélemények és más kapcsolódó elemek az Avon-Line által nem kerültek ellenőrzésre, megvizsgálásra vagy jóváhagyásra. A webáruházon keresztül történő megrendelések nem tekinthetőek szerződésnek, így amenyiben egy termék hiánytermék, és ebből következően nem, vagy nem a vállalt időtartamon belül kerül kiszállításra, azért az Avon-Line felelősséggel nem tartozik.

 

A képek és a termékek adatai tájékoztató jellegűek.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

<< Vissza