Avon-Line - Gyakran feltett kérdések   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Avon-Line - Gyakran feltett kérdések   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás boltMikor ajánlatos elkezdenem a bőröregedést késleltető termékek használatát?
Elkezdheti a bőröregedést késleltető termékek használatát, ha Ön húszas éveiben jár, még nem jelentek meg az öregedés első jelei, szeretné ha ez sokáig így is maradna. Mindig olyan termékeket használjon, amelyek védenek a széles spektrumú UV-sugárzás ellen.

20 éves vagyok. Elkezdhetem már a bőröregedést késleltető termékek használatát? Mikor ajánlott?
Ha szeretné, hogy az öregedés első jelei minél később jelenjenek meg, mindenképpen ajánlatos elkezdenie a Retroactive+ termékcsalád használatát. Minden nap olyan termékeket használjon, amelyek védelmet nyújtanak a széles spektrumú UV-sugárzás ellen.

Elmúltam 40 éves, és soha nem használtam bőröregedést késleltető kozmetikumokat, kezdjem el most?
Természetesen. Sosem késő az átfogó Anew termékek előnyeit élvezni. A termékskálán megtalálhatók a bőröregedés első jeleire való kozmetikumok és az érett bőrre ajánlott termékek egyaránt.

Lehetséges, hogy a bőröm hozzászokik az öregedést késleltető termékekhez, és később már nem lesznek hatásosak?
Ha valaki úgy látja, hogy az általa használt termék többé már nem hatásos, ideje elkezdenie egy másik termékcsalád használatát, mely jobban megfelel a bőre megváltozott igényeinek.

Váltogassam a krémeket vagy használjak egyet, ami bevált?
Ha a pillanatnyilag használt termékcsalád kielégíti az Ön speciális bőröregedés-késleltetéssel kapcsolatos igényeit, akkor ne váltson.

Csak a 40 év feletti nők használhatják az Ultimate termékcsaládot?
Ez a bőröregedés mértékétől függ. Ha Önnél előrehaladott állapot tapasztalható, használja az Ultimate kozmetikumokat. Ha csak mérsékelt állapotú a folyamat, válassza az Alternative család arcápolóit.

Az Ultimate termékek 40 éves kortól ajánlottak? Ez azt jelenti, hogy 60 év felett már nem hatékonyak?
Az Ultimate kozmetikumok a bőröregedés előrehaladott jeleit mutató nők számára kiválóak, legyenek 40 vagy akár 60 év felettiek.

Avon-Line - Gyakran feltett kérdések   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás boltMás krémet használjak nyáron és télen?
Egész évben használhatja ugyanazt a termékcsaládot. Elképzelhető azonban, hogy a nyári éjszakákon elgendő a nappali krém használata.

Hogyan és mikor használjak szemkörnyékápolót?
A szemkörnyékápolók nagyon fontos részei a bőrápolási termékcsaládoknak, nélkülözhetetlenek érett bőr esetén. Naponta használja, és a gyűrűsujjaival gyengéden, ütögetve vigye fel a szemkörnyékre, felül a belső szemzug felől a külső felé haladva, majd alul a külsőtől befelé. Mindig olvassa el az adott terméke használati utasítását is! Vigyázzon, hogy nehogy a szembe kerüljön a termék.

Hogyan kell a szérumot használni?
Tisztítás és tonizálás után simítsa a szérumot az arc és a nyak bőrébe. Haszálhatü önmagában, de a maximális hatás érdekében vigyen fel éjszakai vagy nappali krémet is.

Használhatom különböző termékcsaládok krémjeit?
Az optimális eredmények érdekében azt javasoljuk, hogy egy bizonyos Anew termékcsalád kozmetikumait használja.

Használhatom az Anew Clinical professzionális testformázó krémet a terhességem alatt?
Az Anew Clinical professzionális testformázó krémet teljeskörű biztonságossági és hatékonysági teszteknek vetették alá. Azt ajánljuk, hogy konzultáljon orvosával, ha bármilyen termékkel kapcsolatosan kétségei merülnek fel.

Hogyan tároljam a kozmetikumokat? Tarthatom őket a hűtőben?
A termékek száraz, hűvős helyen való tárolást igényelnek, ahol nem éri őket közvetlen napfény.

Ha elmúltam 35 éves, akkor csak egy termékcsaládot használhatok, az Alternative-ot?
A használt termékeket és termékcsaládot a bőrén látható jelek alapján válassza ki! Ha valaki 45 éves és a bőröregedés mérsékelt jeleit tapasztalja (ráncok, elszíneződések, csökkent feszesség), akkor az Alternative termékek a megfelelőek számára. Ha viszont 35 éves korban a bőröregedés előrehaladott állapotú, akkor válassza az Ultimate termékeket!

Használhatják az Anew termékeket férfiak?
Avon-Line - Gyakran feltett kérdések   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás boltTermészetesen! A termékek attól függetlenül fejtik ki hatásukat, hogy férfi vagy nő használja őket! A férfiaknak is azt ajánljuk, hogy a bőröregedés jeleitől függően válasszanak maguknak kozmetikumokat.

Mi a szérum?
A szérum folyékony, de koncentrált formula a krémhez képest. Könnyű, nem zsíros, így nappali vagy éjszakai krém alá használhatja a maximális hatás elérése érdekében.

Mi az elixír és miben különbözik a szérumtól?
Az elixír egy koncentrált szérum. Az Ultimate elixír Pro-Sirtuin TX technológiát kétszeres arányban tartalmazza az éjszakai krémhez képest, és a maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy használja a nappali és az éjszakai krém alá.

<< Vissza