Avon-Line - Főoldal   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Avon-Line - Főoldal   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt

Köszöntjük az Avon-Line webáruház online Avon katalógusában!

Az Avon-Line Webáruház egy direkt értékesítő internetes Tanácsadónő, ahol Ön egyszerűen, kényelmesen és gyorsan hozzájuthat kedvenc Avon termékeihez. Az oldalon mindig megtalálja az Avon aktuális katalógusában szereplő összes terméket, akciót és ajánlatot. Mivel az Avon a direkt értékesítést támogatja, ezért webáruházunkba a vásárláshoz kötelező a regisztráció, aminek keretén belül meg kell adnia személyes adatait és megrendelését csak bejelentkezést követően tudja leadni. Az Avon-Line Webáruház létrejöttének oka, hogy az Online Tanácsadónő 21. századi módon tudjon kapcsolatot tartani vásárlóival, az Avon termékek használóival, valamint hogy ilyen módon népszerűsítse tovább az Avon katalógusában szereplő termékeit.
Segítünk Önnek abban is, hogy eligazodjon az Avon termékei között: kalauzaink megismertetik a smink, az illatok és az arcápolás különböző Avon kellékeivel, így könnyen kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet az Avon katalógusból.
A webáruház cikkei között ezeken kívül hasznos tanácsokat és tippeket is talál a smink, a szépségápolás és a wellness terén, valamint olvashat az Avon történetéről, a nők melletti pártfogásáról és megtekintheti az Avon legújabb reklámfilmjeit is.

A rendelés pedig ennél egyszerűbb már nem is lehetne! A könnyű keresés és vásárlás érdekében az Avon katalógusában szereplő kozmetikumok termékkategóriánként és termékcsaládonként csoportosítva is szerepelnek a webáruházban. Amennyiben mégsem találja meg a katalógus ezen rendezésében az áhított Avon terméket, az oldal bal felső sarkában található kereső nyújt Önnek segítséget ebben. A megrendelni kívánt Avon termékeket egy kattintással kosarába teheti, ahol később még változtathat a darabszámon. Majd bejelentkezés, illetve személyes adatai megadása után már regisztrálódik is megrendelése, melyet a webáruház által küldött e-mail-ben ellenőrizhet. Ezután Önnek semmi dolga, a futár 8 munkanapon belül kiszállítja a kiszemelt Avon termékeket, és Ön máris élvezheti a katalógusból rendelt kiváló minőségű Avon termékeket.

Rohanó világunkban egyre kevesebb szabadidőnk marad, melyet szívesebben töltünk családunk körében. Intézze rendeléseit Online Tanácsadónő segítségével, így időt és energiát spórol meg, melyet szeretteire fordíthat! Ráadásul a webáruházban mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő kozmetikumokat: a gyerekek vidám szépítőszereket és ajándékokat; a tinik élénk, divatos színeket és koruknak megfelelő bőrápolási termékeket; a hölgyek ízléses smink-szereket, elegáns parfümöket és minden életkorban a megfelelő szépségápolási cikkeket; az urak kedvenc illataikat és a szükséges testápolási készítményeket.

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@avon-line.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Kényeztesse Ön is magát és családját az Avon katalógusának páratlan kínálatával!

Jó böngészést és kellemes vásárlást kíván az

 

 

<< Vissza