Avon-Line - Az egészséges barnulás 10 szabálya  - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Patrycja Babis, az Avon SUN+ márka menedzsere bemutatja:

Az egészséges barnulás 10 szabálya

 1. Kerüld a napon való tartózkodást 11:00 és 15:00 között, amikor a sugárzás a legintenzívebb. Viselj napszemüveget és a kalapról se feledkezz meg.
   
 2. A fényvédőszereket 15-30 perccel a napozás előtt vidd fel a bőrödre a megfelelő védelem érdekében!
   
 3. Fontos a fényvédőt tartalmazó készítményekből megfelelő mennyiséget használni: egy átlagos felnőtt számára ez kb. 6 teljes teáskanálnyit jelent.
   
 4. A szemek környéke, az orr, a fülek, a nyak, a dekoltázs, a karok, a térdek és a lábfejek könnyebben barnulnak, ezért extra védelemre van szükségük.
   
 5. Fokozatosan érd el a napbarnított bőrszínt! Az első napokban használj magasabb faktorszámú fényvédő kozmetikumot, és ne tartózkodj sokáig a napon. Egy kis idő elteltével már tovább napozhatsz és alacsonyabb faktorszámú termékekre válthatsz.
   
 6. Ne felejtsd el bekenni a nehezen elérhető bőrfelületeket  sem, például a térdek hátulját.
   
 7. A fényvédőszerek használatát 2-3 óránként ismételd meg, mert a nap károsítja a molekuláit!
   
 8. Ne feledd, hogy a víz, a homok és a hő visszaverik a napfényt, ezáltal növelik a napégés kockázatát. Sőt, az UV-sugarak 90%-a áthatol a felhőkön is, és 50%-uk még az árnyékban is elér minket.
   
 9. A barna bőr nem véd meg a leégéstől, ezért ha már szépen lebarnultál, akkor se hanyagold a fényvédő termékek használatát.
   
 10. A gyerekek érzékeny bőre különleges védelmet igényel. Sőt, a 3 éven aluli gyerekeknek egyáltalán nem lenne szabad a napra menniük.

 

<< Vissza