Avon-Line - Anew Reversalist   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Az Anew Reversalist termékek szabadalmaztatott Activinol technológiát tartalmaznk. Újraaktiválja a bőr javító folyamatát, hogy bőre frissebb lehessen. Láthatóan segít csökkenteni a bőröregedés mérsékelt jeleit.

  • Segít csökkenteni a ráncok láthatóságát.
  • Segít elhalványítani az elszíneződéseket.

Kinek ajánljuk az Anew Reversalist termékcsaládot?

Azoknak a hölgyeknek, akiknél a bőröregedés első jeleit, pl. ráncok, elszíneződések láthatóak.

Hogyan hatnak az Anew Reversalist termékek?

Szabadalmaztatott Activinol technológiát tartalmaznak. Segítenek újraaktiválni a bőr javító folyamatát, hogy a bőr frissebb lehessen, és csökkentik a ráncok láthatóságát.

A ráncokat valójában a bőr mikrosérülései okozzák. Az Activinol technológia növeli az Activin termelődését, mely a bőr kulcsfontosságú javító molekulája. Segít újraaktivlni a bőr javító folyamatát, frissebbé varázsolja a bőrt és csökkenti a ráncok külsejét.

 

Tisztítás

Anew Reversalist bőrmegújító habzó arctisztító

A bőr természetes nedvességét védve tisztít.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

Hidratálás

Anew Reversalist bőrmegújító nappali krém SPF 25 UVA/UVB-szűrővel

Fiatalosabb érzetűvé és külsejűvé teszi a bőrt. Segít csökkenteni a ráncokat, fiatalosabbá varázsolja a bőrt. Véd a káros napsugarak ellen.

Probléma
Láthatóak a bőröregedés mérsékeltebb jelei: ráncok, elszíneződések, a bőr veszített feszességéből.

Hogyan hat?
A leginnovatívabb nyugati bőröregedést késleltető technológiákkal  segít csökkenteni a bőröregedés jeleit, újraaktiválja a bőr természetes regenerálódását, védi a bőrt a további károsodások ellen.

Használata
Minden reggel arctisztítás után, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal simítsa az arc és a nyak bőrébe, majd használja Anew szemápoló krémjét!

Tovább a termék adatlapjára >>

Anew Reversalist bőrmegújító éjszakai krém

Láthatóan csökkenti a ráncok és elszíneződések megjelenését, feszesíti a bőrt.

Probléma
Ráncok és elszíneződések láthatóak, a bőr veszített feszességéből.

Hogyan hat?
Innovatív Activinol technológiával segíti a bőrt az öregedés jeleinek enyhítésében, csökkenti a ráncokat, a bőr petyhüdtségét és megereszkedését, javítja az arc kontúrjait.

Használata
Használja lehetőleg minden este! Megtisztított arcra és nyakra vigye fel a krémet, fel-, illetve kifelé irányuló mozdulatokkal gyengéden masszírozza a bőrbe. Minden bőrtípusra ajánljuk.

Tovább a termék adatlapjára >>

Extra hidratálásért válassza az Anew Reversalist Sterling éjszakai emulziót

Növeli a bőr hidratáltsági szintjét és segít csökkenteni a ráncok láthatóságát. Használja az Anew Reversalist bőrmegújító éjszakai krém helyett, amikor bőre rendkívül száraz.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

A szemkörnyék ápolása

Anew Reversalist kettős hatású szemkörnyékápoló

Segít elhalványítani a szem alatti sötét karikákat és csökkenteni a ráncokat.

Probléma
Sötét karikák a szem alatt és finom ráncok.

Hogyan hat?
A bőrtónusjavító szemápoló könnyű összetétele segít ragyogóbbá varázsolni a szem alatti bőrt. A szemránckrém rendszeres használata láthatóan javít a sötét karikák, a finom barázdák és a ráncok állapotán.

Használata
A bőrtónusjavító szemápolót közvetlenül krémezés után vigye fel a szem alatti területre minden reggel! A szemránckrémet minden reggel és este vigye fel a felső szemhéjakra, a szem alatti területre és a szarkalábakra!

Tovább a termék adatlapjára >>

 

Különleges ápolás

Anew Reversalist bőrmegújító szérum

5x nagyobb koncentrációban tartalmazza az Activinol technológiát, mint az éjszakai krém, ezáltal nagyobb hatékonyságú. A bőr szinte újjászületik. Használja reggel és este megtisztított bőrén, hidratálás előtt.

Probléma
Ráncok és elszíneződések láthatóak, a bőr veszített feszességéből.

Hogyan hat?
A szérum koncentrált formulája olyan érzést nyújt a bőrnek, mintha megújult volna. Alacsony zsírtartalmű emulzió, amely bársonyossá varázsolja a bőrt.

Használata
Használja minden reggel és este kedvenc krémje alá! Megtisztított arcra és nyakra vigye fel a szérumot, fel-, illetve kifelé irányuló mozdulatokkal gyengéden masszírozza a bőrbe. Minden bőrtípusra ajánljuk.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

<< Vissza