Avon-Line - Anew Platinum   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Tapasztalja meg az Anew Platinum termékcsalád erejét, mellyel a bőröregedés legelőrehaladottabb jelei ellen küzd:

  • segít csökkenteni a mély ráncokat,
  • felveszi a harcot a nyak lógó bőre ellen,
  • segít helyreállítani a bőr fiatalos tónusát és ragyogását,
  • gazdagon hidratál.

Kinek ajánljuk az Anew Platinum termékeket?

Azoknak a hölgyeknek, akiknek érett a bőre, mély ráncaik vannak pl. nyakukon, a szemöldökök között, bőrük veszített tónusából, hidratáltságából.

Hogyan hatnak az Anew Platinum termékek?

Szabadalmaztatás alatt álló Paxillium technológiát tartalmaznak, mely segít növelni a Paxillint, a fiatalos sejtformáért felelős kulcsfontosságú proteint. A termékek segítenek helyreállítani az arc fiatalos kontúrjait.

A Paxillint leginkább egy sátor vázához lehetne hasonlítani. A váz nélkül a sátor elveszíti alakját. A sejtekkel is ez a helyzet: a teljes, kiterjedt sejtforma nélkülözhetetlen a bőr fiatalos kontúrjainak megőrzéséhez. A Paxillium technológia a Paxillin termelésének növelésén keresztül segít csökkenteni a bőr megereszkedettségét.

 

Tisztítás

Anew Platinum arctisztító

Kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződést. Hidratált érzést és fiatalosabb külsőt kölcsönöz a bőrnek. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Érzékeny bőrön is használható.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

Hidratálás

Anew Platinum nappali krém SPF 25 UVA/UVB-szűrővel

A nappali krém segít új kontúrt adni a megereszkedett bőrnek. Különleges mikrogyöngyeinek köszönhetően csökkentheti a fakó arcszínt és helyreállíthatja a bőr ragyogását. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Tovább a termék adatlapjára >>

Anew Platinum éjszakai krém

Selymesebbé teszi a bőrt, és feszesebbnek mutatja a nyak bőrét. Selymes komfortérzetet, valamint csodásan puha és sima érzést nyújt a bőrnek.

A legjobb eredmény eléréséhez használja minden este.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

A szemkörnyék ápolása

Anew Platinum szem- és ajakápoló krém

 A szemkörnyéki bőrnek rugalmasabb külsőt és érzetet nyújt. Segít fiatalosabbnak és kontúrosabbnak mutatni a szemek és az ajkak területét.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

Különleges ápolás

Anew Platinum szérum

Fiatalosabbá varázsolja az arc kontúrjait. Segít feszesebb érzést kölcsönözni az arc és a nyak bőrének. A mély ráncok kisebbnek tűnnek.

Rendszeres használattal segít csökkenteni a nyak területén lévő mély vízszintes vonalak megjelenését. Feszesebbnek mutatja az áll és a nyak megereszkedett bőrének külsejét. A szérum exkluzív peptidet tartalmaz, amely segít helyreállítani a kollagén fiatalos szerkezetét.

Krémes komfortérzetet nyújt a bőrnek. A legjobb eredmény eléréséhez használja reggel és este megtisztított bőrén.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

<< Vissza