Avon-Line - Anew Innovációs Kutató és Technológiai Intézet   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Több mint 100 éve a bőrápolás élenjárói között

Avon-Line - Anew Innovációs Kutató és Technológiai Intézet   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás boltAz Anew Intézet 1897-ben kezdte meg működését, mindössze tucatnyi dolgozóval. Úttörő szellemének és tartós elkötelezettségének köszönhetően az iparág technológiailag egyik legfejlettebb kutató és fejlesztő létesítménye. Az Avon használta először az AHA technológiát mindenki számára elérhető kozmetikumokban és az A- és C-vitamint a bőröregedést késleltető termékekben. A Rejuvi-Cell, a Derma 3X és gyógynövények alkalmazásának technológiáival új alapokra helyezte a ránctalanítást. Büszkén mondhatjuk, hogy az elsők között függesztettük fel az állatkísérleteket. Helyette alternatív módszerekkel végezzük a kísérleteket, mint például az in vitro (sejteken és szöveteken, mesterséges környezetben végzett teszt) vagy in vivo (élő organizmuson végzett, biztonságos) tesztek. Az Anew bőröregedést késleltető termékei olyan teszteken mentek át, melyek igazolták, hogy megfelelnek az emberi bőrnek, egyedi hatóanyagokat és technológiákat tartalmaznak, és hogy mennyire hatékonyan kezelik a finom ráncokat, tisztítják a bőrt, javítják tónusát, enyhítik a pigmentáció látható jeleit, feszesítik a bőrt és regenerálják a fény által károsított bőrt. Minden új termékünk bevezetése előtt a kozmetikumoknak szigorú fogyasztói véleményfelmérésen is át kell esnie. Az Anew Intézet élen jár a tudományban, és annak a bőrápolásban való alkalmazásában. Ha mindent tudni szeretne a forradalmi bőrápolásról, olvassa el ezt a kalauzt, mely tele van hasznos tippekkel és információkkal, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki a bőre ápolásából.

Avon-Line - Anew Innovációs Kutató és Technológiai Intézet   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás boltJanice Teal 1982-ben csatlakozott az Avonhoz és az elmúlt 25 évben vezette sikerre az innovatíív és forradalmi technológiák kifejlesztését és kozmetikai alkalmazását. A Dominikai Főiskola kurátora és tagja a Kozmetikai, Testápolási és Illat Szövetség Tudományos Tanácsadó Testületének.

Az Avon létrehozta az iparág egyik legnagyobb presztízzsel bíró kutatóközpontját, mely a világ minden tájáról vonzza a tehetséges tudósokat, és célja, hogy az innováció, a kreativitás és az igazi együttműködés határok nélkül kiteljesedhessen. Ez mind megvalósul az Avon globális kutató és fejlesztő laboratóriumában.

1992: az alfahidroxisavak (AHA-savak) bevezetése a kozmetikai piacra.

1995: bemutattuk az első UVA/UVB-sugárzás elleni széles spektrumú védelemmel ellátott szemránckrémünket.

Avon-Line - Anew Innovációs Kutató és Technológiai Intézet   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt2000: bevezettük az öregedés jelei ellen sejtszinten harcoló Anew Retroactive+ krémet.

2003: az érett bőrre való kozmetikumokban a nanotechnológia korszakos jelentőségű alkalmazása kiemelkedő eredményeket hozott az arckontúrok feszesebbé tételében.

2005: megjelentettük az első Anew Alternative bőrápolási terméket a Glycation visszafordító technológiával, mely feszesebbé teszi a bőrt és javítja az arc kontúrjait.

2006: bevezettük az Anew Clinical lifting hatású szemhéjgélt és szemránckrémet - az Avon első kettős formulájú kezelését a teljes szemkörnyékre.

2007: bevezettük a bőröregedés késleltetésében forradalmi újdonságot, az Anew Ultimate bőröregedést késleltető elixírt, mey az innovatív Pro-Sirtuin TX technológiát tartalmazza.

<< Vissza