Avon-Line - Anew Genics   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


A Genics termékcsalád aktiválja a fiatalság erejét:

  • segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok külsejét,
  • halványíthat az elszíneződéseken,
  • életerővel tölti fel a bőrt.

Kinek ajánlott az Anew Genics termékcsalád?

Mindannyiunkban megvan a fiatalsággén, így mindannyiunkban ott rejlik a fiatalosabb kinézet lehtősége. Ezért minden olyan hölgynek ajánljuk az Anew Genics termékcsaládot, akik fiatalosabb külsejű bőrre vágynak.

Hogyan hatnak az Anew Genics termékek?

A bőröregedés okai között a gének aktivitásának a csökkenése is szerepel. Bár nem tudjuk megváltoztatni a géntérképünket, de tudjuk stimulálni a gének aktivitását, hogy úgy működjenek, mint fiatal korban.

Az Anew Genics termékek YouthGen technológián alapuló összetétele segít stimulálni a bőr fiatalsággénjeit, hogy azok fiatalosabban működjenek. Ennek eredményeként a bőr feszesebb lehet, a ráncok és az elszíneződések csökkenhetnek, a kinézete pedig fiatalosabbá válhat.

 

Hidratálás

Anew Genics krém

Gazdagon hidratáló formulája segít, hogy bőre simább érzetű és külsejű lehessen. Javít az elszíneződések láthatóságán. Segít csökkenteni a ráncok méretét.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

Különleges ápolás

Anew Genics koncentrált szérum

Gyorsan felszívódó, könnyed koncentrátum. Hatására a bőr kinézete és érzete feszesebbé válik, a mimikai ráncok láthatóan finomodnak. Arca élettel telibb, egészségesebb és ragyogóbb külsőt kap.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

<< Vissza