Avon-Line - Anew bőrápolási kalauz  - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Avon-Line - Anew bőrápolási kalauz  - Avon webáruház és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás boltÜdvözöljük az Anew világában! Azért állítottuk össze ezt a cikket, hogy segítségére legyünk a helyes bőrápolási rutin kialakításában és fontosságának megértésében, illetve hogy megmutassuk, az Anew segítségével hogyan járhat egy lépéssel a bőröregedés jelei előtt.

 

Anew termékcsaládok:

Fiatalosabb külsejű bőr egyszerűen!

Miért érdemes teljskörű arcápolást végezni? Az arctisztítót, fényvédős nappali krémet, éjszakai krémet és szemránckrémet tartalmazó termékcsalád használata a leghatékonyabb fegyver a bőröregedés jelei ellen.

Bőrünk születésünk pillanatától öregszik, de ennek jelei általában csak 30 éves kor körül kezdenek mutatkozni. Mindenkinek másképp öregszik a bőre, és nemcsak a kor befolyásolja ezt. A bőrápolás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy bőrünk fiatalos és egészséges kinézetű legyen. Sosem késő elkezdeni!

 • Nutri-Advance - Gyors segítség a mélyen táplált bőrért. Bármely korosztály számára.
  Olajmentes formula Nutri-3X-Omega komplex-szel, mely értékes omega-3, -6 és -9 zsírsavakat tartalmaz, így segítve elérni a mélyen táplált bőr érzését.
 • Anew Vitale - A hidratált, üde és ragyogó bőrért. 25+
  A ProEnergy komplex-et tartalmazó termékcsalád segít energiával telibbé és egyenletes tónusúvá varázsolni a bőrt.
 • Reversalist - A halványabb ráncokért. 35+
  A Tri-Elastinex technológiának hála segít a halványabbnak kinéző ráncok elérésében, a bőr tömörségének javításában és a megfelelő hidratáltsági szint elérésében.
 • Ultimate - A bőr öregedésének késleltetéséért. 45+
  A Luxus Celluvive komplex értékes ásványi anyag tartalommal és Tiliacora kivonattal segíti a bőrsejtek megújulását és a bőr öregedésének késleltetését.
 • Platinum - Az arc kontúrjainak visszaállításáért és a mély ráncok halványításáért. 55+
  A bőrben található paxillin, kulcsfontosságú protein, a bőr öregedésének késleltetésében. Az Advanced Paxilium technológia segít a paxillin termelését fokozni, hogy a mélyebb ráncok halványabbnak látsszanak és az arc visszanyerhesse kontúrját.
 • Clinical - Megoldások az adott bőrhibák enyhítésére. Bármely korosztály számára.
  Összetevőinek hála az Anew Clinical termékcsalád a bőröregedés késleltetésén kívül különböző bőrproblémák megoldására is segítséget nyújt, úgy mint a piros elszíneződések, sötét foltok és egyenetlen bőrtónus halványítása.

 

Jó tudni...

<< Vissza