Avon-Line - Anew Aqua Youth   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Az Aqua Youth termékcsalád segít, hogy bőre hidratáltabb érzéssel gazdagodjon:

  • segít növelni a bőr hidratáltságát,
  • hipoallergén, érzékeny bőrre is alkalmas,
  • könnyű állagú, gyorsan beszívódó formula.

Kinek ajánlott az Anew Aqua Youth termékcsalád?

Bármilyen életkorról is van szó, a környzeti stressznek kitett bőrsejtek veszíthetnek belső nedvességtartalmukból, ez pedig negatív hatással lehet bizonyos sejtfunkciók teljesítményére. Ennek eredményeként a bőr veszíthet ragyogásából, feszességéből, rugalmasságából, mely a ráncok túl korai megjelenéséhez vezethet.

Szükséges tehát a bőr mélyhidratálása minden nap, hogy segítsen megtartani mind a bőrsejtekben meglévő nedvességegyensúlyt, mind a megfelelő bőrfunkciókat.

Hogyan hatnak az Anew Aqua Youth termékek?

Az Avon tudósai felfedezték a H2O Power technológiát, mely segít a bőrsejteknek, hogy hatékonyan felhasználják a bőr természetes nedvességét, és segít a környezeti stressz elleni védelemben is.

A hagyományos hidratálók a bőr hámrétegének csak a felső részét hidratálják, és nem tartják meg a nedvességet a bőrsejtekben. A H2O Power technológia ezen túlmegy: segít megtartani a bőrsejtek belsejében az optimális nedvességszintet, így segíti azok megfelelő működését, és védi a bőrt az öregedés korai jeleihez vezető környezeti stressz ellen.

 

Tisztítás

Anew Aqua Youth arctisztító

Krémes, habzó formulája eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket. Segít hidratált és felfrissült érzést adni bőrének.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

Hidratálás

Anew Aqua Youth gélkrém

Segít enyhíteni a száraz bőr feszítő érzését. Tartós használattal segít, hogy bőre hidratáltabb érzésű legyen.

Minden reggel és este simítsa megtisztított arca és nyaka bőrébe.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

A szemkörnyék ápolása

Anew Aqua Youth szemránckrém

A könnyű állagú szemránckrém segít a bőrnek, hogy megtartsa teltségét és rugalmasságát a mindennapos külső stresszel szemben.

A legjobb eredmények elérése érdekében simítsa a szemkörnyék bőrébe minden reggel vagy este.

Szemészetileg tesztelt.

Tovább a termék adatlapjára >>

 

<< Vissza