Avon-Line - &quote;Lélekmelengető&quote; tippek télre   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt


Hogy teljes legyen a kép a külső-belső egység megteremtéséhez, ilyenkor télen nagyon fontos elem a kedélyállapotunk karbantartása is!

Elengedhetetlen lenne, hogy mindenki külön figyelmet fordítson erre a területre is, hiszen minden olyan szürke, egyhangú, hideg és lehangoló tud lenni.

Hogyan tegyük mindezt?

A lélek ápolása: az apró örömökről nekünk magunknak kell gondoskodnunk.

Hangulatunkat néhány egyszerű fortéllyal is feldobhatjuk. Mint például:

Színek: A kinti szürkeséget, felélénkíthetjük színes takarókkal, párnákkal, terítőkkel, vagy színesítsük a ruhatárunkat.

  • Sárga: a kreativitás színe.
  • Piros: tevékennyé tesz.
  • Zöld: kiegyensúlyozottságot szimbolizálja.
  • Kék: ellazít.

Avon-Line - &quote;Lélekmelengető&quote; tippek télre   - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás boltCsillogó tárgyak: Sokat segíthetnek az egyhangúság megtörésén. Alkalmazhatunk magunk körül gyöngyöket, gyertyatartókat, vagy akár a karácsonyfáról levett egyszerűbb díszeket.

Ékszerek: Ha csillogásról, és színekről volt szó, ne feledkezzünk meg a katalógus ékszer kínálatáról, jelen pillanatban én az Emily ékszerkollekció szerelmese vagyok az elegancia jegyében. Mindenki megdicséri rajtam!

Érzékszerveinkre hangolva: Reggeli mogorvaságunkat nem kell egész nap cipelnünk. Derűssé tehetjük napunkat, ha kedvenc aroma vagy parfüm illatunkból pár cseppet zsebkendőre teszünk, és ezt egy kisméretű zárt dobozba helyezzük. A dobozt akár többször is kinyithatjuk napközben. A kellemes illat javíthat hangulatunkon, mert így – ellentétben a szokványos használattal, amit környezetünk élvez – mi magunk is részesülünk belőle.

Pihenés: Nagyon fontos, hogy alvásunk elég mély és hosszú legyen. A lefekvés előtt elfogyasztott banán hatóanyagai elősegítik a melatonin nevű alváshormon termelődését. Ez gyermekeknél is nagyon előnyösen alkalmazható. (A melatonin a jövő öregedést gátló kozmetikuma is egyben.)

Életünk derűsebbé tételére számtalan megoldás kínálkozik. A lelki egyensúly nagyon fontos, mert bőrünk állapotát, a külső ápoláson túl lelkünk állapota is nagymértékben befolyásolja. Megfelelő gondoskodással és odafigyeléssel megelőzhetjük a problémákat, és korrigálhatjuk a már kialakult apró bőrhibákat.

A búcsú mondatomban megint kibújik belőlem a kozmetikus:

A téli bőrápolás általános szabálya, megegyezik a kozmetika első számú paragrafusával:

"Védeni, amit a természet megadott, s pótolni mindazt, mit megtagadott."


Üdvözlettel:

Istenes Kati AVON mesterkozmetikus

<< Vissza