Kiemelt ajánlat


Avon-Line.hu - Avon - Százszorszép szett Százszorszép szett

2747 Ft
helyett csak

1299 Ft


Bond Girl 007 Eau de Parfum


Kategóriák

 

Avon-Line - Bond Girl 007 parfüm Bond Girl 007 Eau de Parfum Szexi illat a női test alakját utánzó parfümösüvegben. A nőiesség kirobbanása érzéki formában. Bársonyos virágok, hűs frissesség és meleg, fás illat kifinomult koktélja. - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt Ár: 5500 Ft

Avon-Line - Bond Girl 007 parfüm Bond Girl 007 Eau de Parfum Szexi illat a női test alakját utánzó parfümösüvegben. A nőiesség kirobbanása érzéki formában. Bársonyos virágok, hűs frissesség és meleg, fás illat kifinomult koktélja. - Avon webáruház  és online katalógus Avon termékek rendelés feladás házhozszállítás Avon szépségápolás vásárlás bolt Akciós ár: 4700 Ft

 

Paratméterek

Cikkszám: 06882

Méret: 50 ml

Katalógusbeli oldalszám: 98


Avon - Bond Girl 007 parfüm

Termék leírása

Szexi illat a női test alakját utánzó parfümösüvegben. A nőiesség kirobbanása érzéki formában. Bársonyos virágok, hűs frissesség és meleg, fás illat kifinomult koktélja.

Ellenállni? Lehetetlen.

Az Avon legelső illata, melyet Bond-lányok ihlettek. Elegáns és csábító - a 007-es ügynök tökéletes párja. Egyszerre gyönyörű és okos, megingathatatlan önbizalma még szexepilesebbé teszi. James Bond sem tud ellenállni neki.

A Bond-lány - a modern nőiesség ikonja - és az Avon egymásra találtak. Gemma Arterton, a Bond-lány Bond Girl 007 parfümöt visel. Találkozzon Gemma-val a legújabb James Bond filmben, A Quantum csendjében!

"A Quantum csendjének forgatása nagyszerű tapasztalatokat hozott számomra, minden nap valami újjal és izgalmassal találkozhattam. Büszke vagyok rá, hogy én is Bond-lány lehetek, és népszerűsíthetem az Avon Bond Girl 007 parfümjét, mely megtestesíti mindazt, amit egy Bond-lány képvisel - szexi, erőteljes és ikonikus."
Gemma Arterton, színésznő

Szexi illat a női test alakját utánzó parfümösüvegben. A nőiesség kirobbanása érzéki formában.

A fejillat lédús őszibarack és narancsvirág kirobbanása, melyet a jázmin, az orchidea és a frézia tart fogságban. A meglepő alapillat az ámbra, a kasmírfa, a pacsuli és érzéki pézsma szexi melegségétől tökéletes.

Bársonyos virágok, hűs frisesség és meleg, fás illat kifinomult koktélja.


A termék jelenleg nem rendelhető!

<< Vissza